Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Intra pe blogul meu "StireaPress" Ovidiu - da click !

Acest site a fost creat in 24 aug 2009 15:32:07

Belly Dance - Elçin

Salut bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru.
Webmaster,
Ovidiu Bran
Blog
http://stirea.wordpress.com/
Webmaster Ovidiu Bran, bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru

Deep Purple HUSH

Ozzy Osbourne Mama I'm coming home

Elcin


Petek Dinkoz

Sunt Oana Bercaru am 24 de ani sunt manechin
24 august 2009
VIDEO OANA BERCARU
 

Top Model of Bucharest

 
 

Interviuri

ATAC OnLine interviu cu Oana Bercaru

Oana Bercaru este unul dintre cele mai bine cotate modele de pe piata romaneasca. Recent, ea a fost plecata la Las Vegas, unde a filmat o reclama pentru canalul de televiziune Fox Sports. Ca mai toate femeile frumoase din show-biz, si Oanei i s-au facut tot felul de propuneri mai mult sau mai putin indecente. Unul dintre cei care a ravnit la ea este Ianis Zicu, cunoscut sub porecla de „hartuitorul de vedete".

ATAC: Cum ai ajuns in America?

Oana Bercaru:

Prima data am fost in America printr-o agentie, L.A. Models, care m-a selectionat pentru concursul Miss Hawaiian Tropic. M-a enervat foarte tare ca acel concurs nu a fost corect. Eu, cand am ajuns acolo, credeam ca sunt printre favorite pentru ca celelalte concurente erau scunde, 1.65 m, cu lentile de contact, siliconate. Foarte false. Eram doar cateva fete frumoase, care aveam dimensiuni de modele. Dar a luat una de-a lor. A doua oara am plecat de capul meu. Cu book-ul in mana, am batut pe la usile agentiilor. Necunoscatoare fiind, m-am cazat la un motel care avea preturi rezonabile. Am stat o noapte acolo, care credeam ca nu se mai termina. Pentru ca era un loc rau famat, cu pesti si prostituate, cu scandaluri pe hol si drogati. Am crezut ca nu o sa mai scap de acolo.

ATAC

Si la Fox Sports cum ai ajuns?

Oana Bercaru:

Uite asa, cu norocul incepatorului, am luat un casting. Eu si inca doua fete. Initial, un alt model trebuia sa joace rolul principal in reclama, apoi, pentru ca am fost mai dezinvolta, m-au ales pe mine. Am primit 5.000 de dolari pentru o jumatate de zi de filmare. Dar am facut si hostess, si cateva cataloage, tot ce mi-a picat. Nu-mi permiteam sa refuz ceva. In trei saptamani am castigat 10.000 de dolari si m-am intors acasa.

ATAC

Dat fiind ca esti o fata foarte fru- moasa, nu esti asaltata cu tot felul de propuneri de catre barbatii cu bani, de catre fotbalisti?

Oana Bercaru:

Ba da. In general, de catre oamenii de afaceri foarte cunoscuti, care sunt mondeni. Nu dau nume ca nu e cazul. Si de catre fotbalisti. Ianis Zicu m-a tot sunat, am inteles ca a luat toate fetele dragute la rand. Si inca unul de la National, un strain, pe care nici nu am retinut cum il chema. Ii refuz elegant pentru ca ma intalnesc, prin prisma meseriei, tot timpul cu ei. Eu am un iubit de patru ani de zile. E de varsta mea, nu este VIP, si ne iubim. „Mergi cu mine si reclama e a ta"

ATAC

De ce nu ai ramas in SUA?

Oana Bercaru:

O sa ma duc din nou. Asta este visul meu, sa fac cariera in straina- tate, sa prezint pentru Victoria's Secret. Dar este incredibil de greu. Ca sa fiu admisa pentru o reclama la Corona, unul din staff mi-a spus direct: „Mergi cu mine si faci reclama." Nu sunt dispusa sa fac compromisuri de nici un fel.

ATAC 

Prin ce tari ai mai lucrat ca fotomodel?

Oana Bercaru 

In Italia, Turcia, Cipru, Israel, Austria. Mai toti ma solicita pentru cataloage de lenjerie intima. In schimb, in Cipru am pozat pentru colect ia de bijuterii Bvlgari.

ATAC 

Cum te vezi peste cinci ani?

Oana Bercaru 

Lucrand, avand propriul salon de coafura, casa mea, pe care de altfel mi-o voi cumpara cat de curand pentru ca am deja banii. Cam asa ma vad.

Oana Bercaru despre Hugh Heffner: `Un barbat manierat si cu mult bun simt`

Barbatul bogat, tinar si frumos este idealul oricarei femei. Cel al unei playmate este ala bogat, faimos si restul nu mai conteaza, Hugh Heffner sa fie. Oana Bercaru l-a intilnit in carne si oase, chiar in vizuina lui, la Los Angeles, pe fondatorul celebrei reviste cu "iepurasi". Scopul vizitei, derulata in luna aprilie, a fost sedinta foto avind ca tema abia fumatul CM de fotbal. Scopul interviului de fata este s-o prezentam pe fata din România care l-a cunoscut in carne si oase pe cel mai notoriu "old playboy":

Cum a fost intilnirea cu Hugh Heffner?
M-am intilnit de trei ori cu el pe toata durata sederii in LA, la cele doua petreceri organizate in cinstea noastra si o data chiar in casa lui. Am fost 14 fete din 14 tari. Am fost foarte ocupate, n-am avut timp de conversatii cu el. Dar a incercat sa petreaca si cu noi ceva timp. Hugh are un ritm de viata care nu-i permite timpi morti. Scrie, citeste, are sedinte.

Cum ti s-a parut: un barbat de moda veche, sau este ceva in spiritul revistei pe care a fondat-o - un playboy batrin care traieste clipa?
Nu este de moda veche, dar este intr-adevar intruparea spiritului PLAYBOY intr-un barbat galant, manierat, cu mult bun simt.

Stia unde se afla România?
Ne-am salutat, a vorbit politicos cu mine, stia cine sint si din ce tara.

Cum este ca gazda, cum v-a primit la celebra Mansion House?
Casa este plina de valeti gata sa-ti aduca orice doresti, oricind. Locul este impinzit si cu garzi de corp. Avind in vedere scopul vizitei noastre, erau si foarte multi oameni de la PLAYBOY SUA. Proprietatea e imensa, cu piscina, restaurante, grota, gradina zoolo-gica, foarte multe pasari exotice (chiar m-am fotografiat cu un papagal enorm, frumos colorat).

La resedinta lui ati avut parte de "scene fierbinti", asa sunau stirile despre voi. La ce se refereau?
Am facut foarte multe fotografii. Pe linga cele legate de fotbal, ne-am pozat si la petreceri unde ne-am simtit foarte bine. Toata lumea era dezinhibata. Distractia a fost atit de intensa, incit fotograful, unul foarte renumit - se numeste Arny Freitag - s-a aruncat si el in apa, alaturi de noi.

Ce ati mai vizitat?
Am fost intr-un mare centru comercial, in Beverly Hills, la cumparaturi de lenjerie. Nu stiu cind au trecut 6 ore. Nici nu mi-am dat seama. As fi vrut sa spun ca am fost la Mall, dar cred ca incap toate cele din Bucuresti in el.

Printre atitea fete frumoase, a fost vreuna careia H.H. i-a acordat mai multa atentie?
Nu, toate am fost tratate in mod egal. Asa cum am mai spus, H.H. este foarte manierat. Evident ca o cunostea mai bine pe reprezentanta Statelor Unite.

Au fost situatii de criza, sau dimpotriva, comice?
Nu stiu cit de comica este intimplarea: reprezentanta Ungariei si-a ratacit o rochie intr-o cabina de proba si mai aveam putin sa intoarcem casa cu susul in jos, mai ales ca era aproape miezul noptii cind si-a dat seama. Evident ca a doua zi dimineata s-a gasit si rochita.

Care afirmatie este adevarata: "H.H. este un batrinel simpatic"/"H.H. este un armasar autentic, in ciuda virstei pe care o are"?
Cum as putea sa spun despre asa o personalitate ca e un "batrinel simpatic"? Este un om cu o cariera de invidiat si care a schimbat lumea in ultimii 50 de ani. Ce sa spun? Ca este un "armasar autentic"? Asta pot sa spuna cele trei iubite ale lui.

Te-ai imprietenit cu vreuna dintre fete?
Cel mai bine m-am inteles cu Janine, reprezentanta Germaniei, avind in vedere ca am stat cu ea in camera. Dar atmosfera a fost deosebit de placuta si ne-am inteles foarte bine, toate.

Sursa: 7 plus, 31 Iulie 2006
Autor: Florina Tecuceanu

Next we meet Oana Bercaru of Romania. We learn that she was on the cover of Playboy in her native country then watch as she does a good job spinning a soccer ball on her finger. While telling us she isn't ashamed of her body we see her posing topless on the soccer field. Soon she is posing full-frontal but quickly we are transported to a sauna where Oana is hanging out nude with three other girls, including Russian babe Anna Starykh. The other two girls are Hajnalka Hornyak of Hungry and Ophelie Marie of France. The girls pose for the cameras while hamming it up and fondling each other. There are more great shots of Anna's buns as well as Oana's. Ophelie really liked feeling Hajnalka's breasts.

Participantii?

2-Pani Lee -- Korea
3-Ophelie Marie -- France
4Olga Urashova -- Netherlands
5-Oana Bercaru -- Romania
6-Natasha Kozakova -- Ukraine
7-Maja Herdoman -- Croatia
8-Kate D'Arcy -- England
9-Janine Habeck --Germany
10-Hajnalka Hornyák -- Hungary
11-Estela Pereira -- Brazil
12-Christina Linehan -- Japan
13-Anna Star -- Russia
14-Andrea Parolo -- Mexi