Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Intra pe blogul meu "StireaPress" Ovidiu - da click !

Acest site a fost creat in 24 aug 2009 15:32:07

Belly Dance - Elçin

Salut bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru.
Webmaster,
Ovidiu Bran
Blog
http://stirea.wordpress.com/
Webmaster Ovidiu Bran, bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru

Deep Purple HUSH

Ozzy Osbourne Mama I'm coming home

Elcin


Petek Dinkoz

Sunt Oana Bercaru am 24 de ani sunt manechin
24 august 2009
VIDEO OANA BERCARU
 

Top Model of Bucharest

 
 

Inelul cu Diamant

Maurizio Cerasino este un tanar milionar in varsta de 37 de ani nascut in Germania. Provine dintr-o familie de oameni simpli, italieni cu o situatie financiara modesta.
La varsta de 18 ani a intrat la academia de aviatie, apoi a dat la drept, iar la 23 de ani, dupa licenta a plecat in Cipru unde a condus o firma de Pariuri sportive din UK.
Fire pragmatica cu talent de afacerist, a reusit intr-un timp foarte scurt sa-si extinda afacerea. Astfel ca a avut in Italia 77 de astfel de cluburi. A contribuit si la legalizarea acestei activitati in peninsula.
Dorind ceva nou, milionarul si-a vandut cluburile unei firme de bookmakers din Anglia pe o suma cu multe zerouri, iar banii obtinuti i-a investit in saloane de infrumusetare, baruri de noapte si sauna clubs. Afacerea lui se desfasoara atat in Romania cat si in Germania unde va deschide cel mai mare Fkk Sauna Club din toata Europa.

Incepand cu 15 martie, "Inelul cu diamant" revine la Euforia TV, insa intr-o editie speciala – “Inelul cu diamanat Confruntarea vedetelor –Greu de ales”.
Protagonistele sunt de acesta data 10 vedete autohtone,Rona Hartenr, Claudia ( ex.Sexxy), Viorica Voda, Simona Nae, Alexa, Oana Bercaru, Aminata, Maria Popa, Simona Sensual si Beatrice Peter, pregatite sa treaca prin tot felul de provocari pentru a castiga mult ravnita bijuterie, inelul cu diamant oferit de un milionar italian – Maurizio Cerasino.
Ele ne vor dezvalui multe dintre secretele lor, ne vor povesti lucruri nestiute pana acum, iar noi vom putea privi pe gaura cheii viata lor privata.
Vedetele nu vor scapa de ochiul critic si nici de intrebarile amuzante, dar totodata incomode ale juriului, care va fi compus ca de obicei din specialisti in hair-style, make-up, esteticieni, critici de moda, specialisti in nutritie si fitness.
Structura emisiunii este gen reality show. De pe 15 martie pana pe 3 mai, fetele isi pun la bataie talentele si ambitia pentru a trece probe de foc.
Astfel, de luni pana vineri telespectatorii vor putea urmari, atat dimineata cat si dupa amiaza, Inelul cu diamant – Confruntarea vedetelor-Greu de ales, in care le vor vedea pe vedete in diverse ipostaze care mai de care mai inedite si mai incitante. Urmand ca in fiecare duminica, de la ora 20:00 la ora 22:22, cand se vor desfasura editiile preliminarii, sa le vedem transformate in adevarate amazoane gata sa faca orice pentru a castga trofeul.
Pe 3 mai va fi marea finala cand vom aflla care dintre ele va reusi sa-l impresioneze pe milionarul si astfel sa plece cu inelul cu diamant pe deget.
Moderatorul editiilor de duminica va fi celebrul stilist Cristi Pascu, iar editiile din timpul saptamanii vor fi prezentate tanarul actor si model, ravnit de toate tinerele, Adi Nartea.
De asemenea, Maurizio are si o agentie de manageriat artistic Romano-Germana.
Daca in afaceri a avut noroc, nu acelasi lucru se poate spune si despre dragoste. Milionarul a fost casatorit o perioada foarte scurta, un an, dar a constatat ca alegerea lui nu a fost una potrivita asa ca a divortat.
Din 1999 nu a mai avut o relatie serioasa.

Oana Bercaru l-a cucerit pe craiul Maurizio şi va lua inelul cu diamant

Craiul Maurizio Cerasino i-a făcut o ploaie de complimente Claudiei de la Sexxy, însă, paradoxal, a decis să o elimine de la emisiunea “Inelul cu diamant” (Euforia TV).

Se pare că femeile care îi cad cu tronc italianului sunt cele dotate de mama natură cu bust generos, nu de alta, dar craiul şi-a reorientat repede atenţia către vedeta Playboy Oana Bercaru.

Potrivit unor surse din interiorul televiziunii, se pare că, duminică seară, la marea finală a emisiunii, ea va fi declarată câştigătoare şi va pleca acasă cu un inel şi un lănţişor cu diamante, în valoare de 10.000 de euro.

Fotomodelul nu s-a hotărât, încă, ce va face cu luxoasele bijuterii, însă le-a declarat apropiaţilor că i-ar plăcea foarte mult să păstreze inelul şi chiar să-l poarte. Cu siguranţă că voluptuoasa vedetă l-a cucerit definitiv pe miliardar în urmă cu două săptămâni când, îmbrăcată extrem de sumar, i-a oferit un dans din buric de toată frumuseţea.
Sursa Click .ro