Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Intra pe blogul meu "StireaPress" Ovidiu - da click !

Acest site a fost creat in 24 aug 2009 15:32:07

Belly Dance - Elçin

Salut bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru.
Webmaster,
Ovidiu Bran
Blog
http://stirea.wordpress.com/
Webmaster Ovidiu Bran, bine ati venit pe site-ul Oanei Bercaru

Deep Purple HUSH

Ozzy Osbourne Mama I'm coming home

Elcin


Petek Dinkoz

Sunt Oana Bercaru am 24 de ani sunt manechin
24 august 2009
VIDEO OANA BERCARU
 

Top Model of Bucharest

 
 

Emisiuni TV

Masina BMW

Oana a ars o torta...are dreptate bucatarul vezi video

Cireasa de pe tort 4 decembrie 2008 Prima Tv video

“Cireaşa de pe tort”

2 Decembrie 2008

Pentru cina de la "Cireaşa de pe tort", Tom Boxer alege să gătească într-un restaurant cu specific ayurvedic, oferindu-le oaspeţilor săi, Minodora, DJ Wanda şi Oana Bercaru, preparate de-a dreptul delicioase: fresh de mere şi ţelină, supă de ciuperci de pădure, legume la cuptor cu mirodenii, prăjituri şi o băutură din iaurt cu zahăr şi esenţă de trandafir.

Tom Boxer îşi primeşte invitatele cu câte un pahar de apă alcalină şi un... chestionar, menit să testeze echilibrul din viaţa lor. Minodora ţine să îi spună încă de la început gazdei că îl va taxa cu două puncte, unul pentru faptul că nu a gătit la el acasă, iar al doilea pentru că a fost ajutat.

Ce părere are maestrul bucătar despre meniul ales de Tom Boxer, cum se descurcă gazda cu invitaţii la cină şi ce note primeşte cântăreţul de la invitaţi şi de la Horia Vîrlan, telespectatorii Prima TV vor afla pe 6 decembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV.

In salon

Papagalu Koko

In Bucatarie

La masa

Aici locueste Oana Bercaru